dimarts, 21 de febrer del 2012

La reina de les neus

En una gran ciutat - un d'aquells llocs tan plens de cases i de gent, on no hi ha prou lloc per a que tots puguen tenir un petit jardí i on, en conseqüència, els que viuen allà han de conformar-se amb uns quants tests - hi havia dos pobres nens que, no obstant això, tenien un jardí una mica més gran que un simple test de flors.
No eren germans, però s'estimaven tant com si ho fossen. Les seves famílies vivien en les respectives golfes, una just en front de l'altre; Allà on el sostre d'una casa tocava gairebé amb al de l'altre, s'obrien un parell de petites finestres, una en cada golfa; Només s'havia de fer un petit salt sobre les canaleres que passaven al costat de les barbacanes per passar d'una finestra a l'altra.
Però un dia va passar un home i va vore que, aquells xiquets necessitaven un lloc on jugar, divertir-se, menjar i on dormir. L'home va anar a parlar amb els pares dels xiquets i les va dir que si volien estar amb ell, i ells li van dir que estaria be per als xiquets i per a ells també.

Text escrit per Elena Moise. 5 A Botànic Calduch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.