divendres, 30 d’octubre del 2015

El misteri

Fa molt de temps una dona que es deia Clarexia, es va enamorar d'un home llest intel·ligent i bastant guapo que s'anomenava Carlos. Quan estaven apunt de casar-se, Carlos la va portar a una casa abandonada on vivien fa molt de temps els avis dels seus avis. Poc a poc la van pintar, estaven arreglant  el jardí ....
Es va fer de nit i Clarexia es va despertar per a beure un got d'aigua. Però
no va veure a Carlos gitat, es va alçar i va descobrir que se no hi havia llum. Així doncs va agafar un fanalet. Va anar a la cuina i .... no el va trobar! Ella caminava i caminava però no cercava ninguna paret. I al final,  va veure una porta i  paaamm!
Es va caure  perquè no hi havia ni terra ni escales ni res de res. I de sobte es va apagar la llum i com si anara cega, anava tocant les parets. Poc a poc va encendre un interruptor de la llum, i de cop i volta, va mirar............a Carles lligat a un llit estrany i un pallasso de ninot per totes parts i quadres ... i de cop i volta  li apareix el pallasso i la va agafar. Va començar a cridar i la veïna la va escoltar i va donar un avís a la policia. Aquesta va investigar i no li creien perquè deien que sols era un ninot i ho van tirar tot i va tornar el pallasso i..... els va matar. Els policies van investigar i pensaven que tenia la culpa la veïna.

Continuarà...

Text escrit per Nadia Centelles. Sisè A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.