divendres, 1 de febrer de 2019

Fóra bullying

El bullying també anomenat (acós escolar), el pateixen molts xiquets en el món.Hi han xiquets que per ser baixets,estar més grossos…..etc. pateixen bullying. PER EXEMPLE: Hi ha una xiqueta de JAPÓ anomenada Mar.
Mar sofreix bullying per ser més baixeta que els seus companys.Tots els matins quan va a l’escola sempre li lleven el seu esmorzar……. El pitjor és que la mare de Mar (MARIA) no sap res.
En el col·legi de la xiqueta la mestra (GINA) volia parlar amb Mar: "Mar pots vindre?" -va dir la mestra
"Clar" -Va dir la xiqueta.
Quan va arribar al racó on estava la mestra; “Mar últimament no te veig molt bé, no esmorzes i totes eixes coses”- Va dir GINA.
Mestra, últimament la meva mare no me fica esmorzar i si no me veus bé és perquè………
A les 17:00h (a les cinc), la mestra va cridar a Maria i li va dir: "Últimament la teua xiqueta no esmorza i m’ha dit que no li fiques esmorzar. Me preocupa molt perquè tots els xiquets juguen amb els seus companys excepte Mar."-Va dir la mestra molt molt preocupada.
La mare va ficar una cara de sorpresa: "Com?, jo sempre li fique esmorzar. Últimament Mar està molt solitària, no ens parla ni al seu pare,ni al seu germà ni a mi. Mar sempre escriu en el seu diari, si vols demà te'l porte.
Al matí Mar se'n va anar a l’escola, la mare va agarrar les claus junt amb el diari. "OH,OH…Ací no hi ha res escrit" –Van dir la mestra i la mare de la xiqueta.
"Bona vesprada mare"- va dir Mar.
 La mare va agafar a la xiqueta i li va dir: "A veure Mar, la mestra m’ha dit que no esmorzes" –Va dir Maria.
Mar s’ho va contar, la mare va parlar amb la mestra. La mestra va parlar amb tots els xiquets. Mar mai mes va estar sola.

Text escrit per Alba Olmedo. Cinquè A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.