dimarts, 13 de març del 2012

La meua mascota: Facebook

El meu lloro Facebook és un papagai de color blau, groc i amb algunes taques verdes. Té uns ulls molt peculiars, pareix que t'estiga mirant a totes hores, i té un bec molt punxegut. És un tipus de lloro molt famós.

Li he posat de nom Facebook perquè una amiga meua i jo estàvem parlant del Facebook, que és una xarxa social molt famosa, i aquest es va posar a cantar com un boig.

Facebook era un lloro que hi havia en una tenda que es diu Interzoo, que visitàvem de volta en quan per a vore a les mascotes que hi havia, però ell era la meua obsessió. Sempre l' estava observant i escoltant quan soltava una espècie de crit que emetia quan m' arrimava a la seua gàbia. Com ma mare va vore que m' obsessionava tant per ell, al final me' l va comprar.

El guarde a casa en una gàbia mot gran, al costat de la del Rufo i la de Brandy i Mr. Blue. No té lloc concret, a l'hivern, primavera i tardor el tinc al menjador, a la cuina o la terrassa i en estiu, ens el enduguem al Grao de Castelló, on passem el estiu.

El cuidem entre jo, ma mare i la meua germana. Mon pare sols s' ocupa d'ell si estem  fora de casa.

Menja, generalment, fruita i pinso. També li donem pipes, però sols com a recompensa.

Jugue amb ell amb trastos que comprem i cantant-li. És el lloro més divertit del món!!! 

Text escrit per Maria Monzó. 5èA Botànic Calduch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.