dimecres, 24 d’octubre del 2012

El vampir simpàtic

Hi havia una vegada un vampir que es deia Jack, però com tots sabem els vampirs no son simpàtics, ni es porten bé amb els humans... Però Jack no era així es simpàtic, es porta molt bé amb els humans...
 L´únic problema era que ell era l´únic així i tots l´i tenien molta mania perquè els vampirs no son així. Els vampirs del seu món li van dir que per a que es fera un vampir dels roïns, però ell no volia però la seva opinió no valia.
 Al dia següent va fer cap al nostre món però cada vegada que s´aproximava a un humà no podia li tremolava tot el cos i les paraules no les eixia de la boca i un xiquet se va adonar de que davant de ell hi havia un vampir mes o menys de la seva edat el xiquet (Manel) es va emocionar tant que li va dir escolta tu eres un vampir de debò?
 El vampir es va quedar molt aparat i li va dir me estas parlant tu? Un humà i no em tens por? I el xiquet es va quedar molt estrany i es li va preguntar per què te tinc que tindre por? I Jack li va respondre doncs perquè tots em tenen molta por, uy me n'he d'anar, ho sent ja ens vorem. Jack va tornar al seu món hi els va dir a tots els altres vampirs que es va fer un amic al on viuen els humans, i els vampirs com no s´ho van creure van anar al món dels humans i van veure que no es precis ser tan roin que si som un poc més simpàtics amb tot el món la vida es molt millor així que van viure tots molt contents.

Text escrit per Anna Almela. 6èA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.