dissabte, 27 d’octubre del 2012

Els Dertogas


Una vegada en la ciutat de Blackcity hi havia una xiqueta anomenada Maika. Un dia en sa casa li va dir a sa mare mare. Puc anar a la festa de Halloween amb els meus amics?
Si, li va dir sa mare, però no vingues tard.
El seus amics havien quedat amb ella al bosc cremat de les afores de la ciutat.
Tot i que era Halloween els seus amics no van anar disfressats i quan ella va arribar era la unica disfressada. Passejant pel bosc van vore una espècie de porta rara i la van obrir.
Alli no es veia res, encara que pareixia que era un pou molt fons, van tornar a tancar la porta però no es va quedar del tot tancada.
Eixa porta tenia un significat, al fons d'eixe pou no hi havia aigua. Era un lloc ple de fang, brutícia i animals morts. Era on vivien els Derotgas, que son les criatures de les que va disfresada la gent en Halloween: zombis, esquelets, bruixes...
Com la porta es va quedar un poc oberta, els Dertogas es van fugir.
Tots els grups dels Dertogas tenien un lider que és diu Goyter. El dia de la boda de Goyter la novia es va esfumar de l'església i des d'eixe dia els Dertogas la estan buscant, quan van vore que la porta estava oberta va n eixiral bosc a buscarla i com Maika anava vestida de novia morta la van agafar i se la van endur per sempre al pais dels Dertogas.
Des deixe dia ningú no sap res més de Maika.

Text escrit per Inés Rodríguez. 6èB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.