dissabte, 27 d’octubre del 2012

La fàbrica abandonada


Això era i no era, en un poble llunyà i solitari, una colla de quatere xiquets estaven jugant al baló en una xicoteta plaça quan un dels xiquets calà la pilota a un magatzem abandonat. Aquesta colla tenia por d'entrar al edifici tots sols així que van decidir anar a  cridar a més amics.

Quan ja estaven tots van  entrar en aquell lloc tan atemoritzador.
Només entrar per la porta es va  sentir un crit que venia  de  l'altra part del magatzem justament on es trobava el baló. Quan es van dirigir a pel baló la porta es va tancar bruscament i aleshores aparegué un home amb una moto-serra  i una corda. El que pretenia era  subjectar-los les mans i les cames  per tal de tallar-los el coll. Quan els xiquets el van vore van eixir corrents d'aquell lloc però no recordaren de que la porta s'havia tancat i quan se'n van donar compte ja estaven arraconats i  l'home  ja encenent la motossera els intentà tallar el coll.

Quan ja pareixia que estava tot acabat, un dels xiquets va vore el baló al seu costat i li'l va llançar a l'home. Amb el colp, es va caure de cul, un dels xiquets agafà la moto-serra i el va partir per la meitat.
A continuació eixiren per una finestra que estava trencada i... per fi!!!!! S'havien salvat pel baló!

Text escrit per Guillem Soler. 6èB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.