dimarts, 24 de gener del 2012

L'aventura d'Anna i Clita


Un día molt clar a Vilanova, una xiqueta que es deia Anna va començar a fer una nina anomenada Clita. Un día nuvolós de gener va passar una cosa terrible! El ninot havia desaparegut! Anna és va posar molt trista.
El va robar un lladre anomenat: Gusepil. Era molt malvat, terriblement lleig. Anna no parava de buscar a Clita. A continuació, Gusepil estava a Vila Lletja a quilòmetres de Vila Nova. Després, Anna amb el seu amic Forçabruta van buscar per tota la ciutat a Clita. Però, una vesprada Gusepil va anar a Vila Nova a dir a l’alcalde que:
-Senyor aquest ninot l’he fabricat jo, amb la meua suor, força…
A l’alcalde li va agradar tant que el va posar a vendre a la millor jogueteria de la ciutat. A continuació, Gusepil va anar a donar una volta pel poble. Després, Anna que estava col·locant cartells amb Forçabruta per tota la ciutat: per l’Ajuntament, pels col·legis, per la tenda d’animals, per la tenda de fotos…
A continuació, Gusepil el nostre personatge malvat estava passejant per l’ajuntament, de sobte va vore un cartell que pasava: Es busca ninot anomenat Clita! De sobte, Forçabruta va passar per la jogueteria de l’ajuntament i va vore a Clita. Van tindre que pagar per a agafar-la : vint-i-nou euros per Clita. Finalment, Anna i Forçabruta van estar jugant amb Clita tota la vida. i Gusepil va aprendre una cosa: !No robar!

Text escrit per Rubén Ochando 6èB CEIP Botànic Calduch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.