dijous, 5 de desembre del 2013

Espectre a la casa

Un dia en la casa número 4 vivia una família, la seua mare va morir fa uns 50 anys. Va ser a causa d'un fanàtic armat amb un ganivet i una pistola. Un dia mentre estaven cuinant ells i el seu pare. Els xiquets se’n van anar al dormitori. Van estar mirant la televisió una estona, de repent van veure unes arrapades en les cortines i van vore un cadàver amb sang. De seguida li ho van dir al seu pare, però van veure que no hi estava .
Van veure una carta que deia: si voleu trobar al vostre pare veniu a les afores del poble sense ningú. Van anar al quarter de la guarida civil i no hi havia ningú, van veure un disquet antic i es va sentir: tarà rara”. Els xiquets se’n van anar corrents a les afores.
Allí estava el seu pare amb el fanàtic que va matar la seua mare, quan el van veure es van espantar i van anar-se corrents, però darrere seu i havia dos morts vivents. A l'instant es van desmaiar. Quan es van despertar estaven en una cova, i es va tornar a sentir la música. Quan anaven caminant van veure un espectre semblant a la seua mare, ell es van pensar que era mentida, que no existia però... en definitiva era de veritat. Anava amb un ganivet, quasi agafa a un xiquet i el mata. Però van estar a temps de fugir anar-se’n a sa casa i tancar totes les portes i les finestres. A l'endemà van anar al cementeri a vore la tomba de sa mare, la van obrir però van vore que no estava. Es van sorprendre, quan es van girar estaven rodejats de morts vivents. I no es va tornar a saber res de la familia.

Nacho Pesudo. 5èB Botànic Calduch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.