dimecres, 21 de març del 2012

Quant tinga 80 anys I


Quan tinga 80 anys, de matí aniré a passejar amb les meues amigues per algun barri que tinga moltes flors i les observaré, sense arrancar ninguna, perquè elles també tenen dret a viure. Me posaré a veure la tele-novel·la que vegen les meues amigues a les 5, mentre, el meu marit estarà passejant amb els seus amics. Me n'aniré a dormir a les 7 (una xifra molt alta per a la meua edat, 80 anys). En eixos anys jo seré molt famosa, perquè anteriorment hauria sigut una pintora, o escultora, o alguna cosa de belles arts molt famosa però ja estaré jubilada.

Tindré dos filles que es diran Laura i Paula. Treballaran en el que vulguen, no vull decidir en què treballen, són lliures. Sobre els meus nets, sols puc dir que alguns seran molt gamberros i altres, molt bones persones, però els voldré a tots per igual. Vindran a menjar a ma casa algun dia laborable, i també els diumenges

Com seré rica, viuré en una casa de quatre pisos amb piscina a la terrassa i un jardí un poc xicotet. També tindré un xalet al Grau de Castelló molt bonic.

M' ho passaré molt bé quan tinga 80 anys!!!

Text escrit per Maria Monzó. 5èA 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.