divendres, 26 d’octubre del 2012

El llibre terrorífic de Halloween

Hi havia una vegada en un poble que es deia Estonles en el que hi havia una casa amb un xiquet de 8 anys que es deia Peter i una xiqueta de 16 anys que es deia Lara i era gòtica. Laura odiava al seu germà perquè sempre entrava a la seua habitació i li agafava totes les coses.
Un dia Laura anava a l'institut i en un carreronet va vore una tenda molt estranya. Va entrar, el xic de la tenda sabia que li agradava llegir i li va donar un llibre i Laura el va comprar. Al tornar a casa es va tancar a la seua habitació i va obrir la primera pàgina del llibre on posava: ”No llegisques el llibre en veu alta''.
 Però com el seu germà Peter no parava de molestar i d'entrar a l'habitació ,la xiqueta li va contar el llibre que se va comprar. Explicava la història d'un monstre que es menja a la gent i la cobreix de baves per als seus fills .
 A la nit del dia següent el monstre havia eixit del conte i va agafar a Peter, però Laura va anar amb el xiquet que li agradava i amb el so d'un altre monstre. El monstre va anar on ells, però li va aparèixer un altre cap al monstre. Ràpidament van tirar un pot ple de sang, els dos caps val renyir i tot va tornar a la normalitat.

Text escrit per Sheila García. 6èB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.