divendres, 26 d’octubre del 2012

La política mortal

Hi havia una vegada, un home simpàtic i molt agradable, però, tenia un problema, quan en el barri es parlava de política, es convertia en un home llop i es tragava la competència, per això en cada reunió desapareixia una persona.
Un dia, només quedava ell i es va mudar al barri del costat. En el barri del costat hi havia uns veïns molt simpàtics i van apuntar a l'home a les eleccions del president del Partit Popular (PP). Els veïns no sabien que ell era un home llop.
L'home s'anomenava Mariano Popó Pops. Com Mariano es menjava la competència va ser elegit en les eleccions del PP, però com es menjava la competència va acabar molt mal: que si retallades, que si manifestacions, que si pujada de l'IVA..., El pitjor de tot era la crisi, però el dia 12/12/12 es va fartar tant de la política que es va menjar a totes les persones del món. Quan es va menjar a l'últim xiquet, es va sentir molt sol i és tornà boig, va començar a menjar-se els dits dels peus, els genolls, els malucs, els braços i quan va aplegar al cap, se'l va obrir i és va menjar el cervell. Eixa és la raó, de la fi del món!!!

Text escrit per Lledó Sales. 6èB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.